ΠΟΛΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ειδικότητα Μαιευτήρας-γυναικολόγος
Εξειδικευμένες Υπηρεσίες -Υστεροσκόπηση

-Λαπαροσκόπηση

-Κύηση υψηλού κινδύνου

Ιατρεία α. ιατρείο: Βασ. Σοφίας 102α Αθήνα

β. ιατρείο: Κάτω πλατεία Κρανιδίου Αργολίδος

γ  ιατρείο: Μυτιλήνη Λέσβου

Ωράριο λειτουργίας 
email  dimitris.polyzos@gmail.com

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΑΤΡΟΥ

Ο Δημήτρης Πολύζος είναι μαιευτήρας – γυναικολόγος και δέχεται ασθενείς σε τρία ιατρεία, στην Αθήνα, Βασιλίσσης Σοφίας 102α, στην κάτω πλατεία Κρανιδίου Αργολίδος και στην Μυτιλήνη. Για την λήψη ειδικότητας υπηρέτησε στα Νοσοκομεία: 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, Γενικό Κρατικό Αθηνών, Kings College Hospital London ,Queen Mary’s Hospital Sidcup Kent και Royal Free Hospital London.

Η μετεκπαίδευσή του βασίστηκε στην ενδοσκοπική χειρουργική στο Royal Free  Hospital  του   Λονδίνου και στον γυναικολογικό υπέρηχο και υπέρηχο κύησης πρώτου τριμήνου στο  Κings College Hospital του Λονδίνου.

Είναι συνεργάτης των Νοσοκομείων «Λητώ», «Ιασώ», «dr’s hospital», «Ρέα» και μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνώ, του Ιατρικού Συλλόγου M. Bρετανίας, της Ελληνικής Ενδοσκοπικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Κολποσκόπησης και παθολογίας τράχηλου.

Ο Δημήτρης Πολύζος έχει λάβει εξειδίκευση στην ρομποτική – λαπαροσκόπηση – υστεροσκοπική χειρουργική και κολποσκόπηση. Αναλαμβάνει κάθε γυναικολογική χειρουργική επέμβαση (αφαίρεση κύστεως ωοθήκης, ολική υστερεκτομή, ινομυωματεκτομή κ.α αφαίρεση πολύποδα μήτρας) με την υστεροσκοπική – λαπαροσκοπική μέθοδο ή την κλασσική ανοιχτή τεχνική ανάλογα με τις ενδείξεις.

Έχει πραγματοποιήσει δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ξένα περιοδικά (medline), παρακολουθεί σεμινάρια – courses και έχει συμμετάσχει σαν εκπαιδευόμενος και εκπαιδευτής σε πολλά σεμινάρια ενδοσκοπικής και ρομποτικής χειρουργικής στην Ελλάδα και Μ. Βρετανία.

Στο βιογραφικό του συμπεριλαμβάνονται συμμετοχές σε ελληνικά και ευρωπαϊκά συνέδρια για διάφορα θέματα μαιευτικής – γυναικολογίας (ενδοσκοπική χειρουργική, κολποσκόπηση, εμμηνόπαυση, κύηση υψηλού κινδύνου, υπέρηχοι στην γυναικολογία)


ΑΡΘΡΑ ΙΑΤΡΟΥ

Διαταραχές εμμήνου ρύσεως-περιόδου

ΤΡΑΧΗΛΗΤΙΔΑ:ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΥΧΝΕΣ ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ

Κύηση υψηλού κινδύνου