ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

Ειδικότητα Ενδοκρινολόγος
Εξειδίκευση  Μεταβολικό σύνδρομο, Θυρεοειδής, Ενδοκρινολογία Αναπαραγωγής
Εξειδικευμένες Υπηρεσίες   Βελονισμός, Μέθοδος Eurodiet
Ασφαλιστικά Ταμεία  Πιστοποιημένη για συνταγογράφηση στον ΕΟΠΠΥ
Ωράριο λειτουργίας  Ραντεβού κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΑΤΡΟΥ

Η  ενδοκρινολόγος, με καταγωγή από τον Μανταμάδο Λέσβου, μητέρα δύο παιδιών αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Αθηνών το 2004. Ολοκλήρωσε την θητεία της ως αγροτικός ιατρός στο ΓΝ Λήμνου. Ακολούθως εργάστηκε στο κομμάτι της έρευνας και της ασφάλειας των φαρμάκων, τελειώνοντας ταυτόχρονα το μεταπτυχιακό της.

Εργάστηκε  στην Παθολογική Κλινική του ΓΝΑ ¨Η Αγία Ελένη¨ ,και συνέχισε την ειδίκευσή της στην Ενδοκρινολογία & το Σακχαρώδη Διαβήτη στο Τμήμα Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισμού& Διαβήτη της Ά Παθολογικής Πανεπιστημιακής Κλινικής του ΓΝΑ «Λαϊκό».

Η εκπαίδευσή της συνεχίστηκε στο ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός», και στο ΓΝΑ «Έλενα Βενιζέλου»,  συμμετέχοντας στα Ιατρεία Ενδοκρινοπαθειών Κύησης, Εμμηνόπαυσης, Οστεοπόρωσης, στο Ενδοκρινολογίας της Αναπαραγωγής και Ανδρολογίας.  Η Γιατρός έχει αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία στην Γενική Ενδοκρινολογία, στο Διαβήτη Κύησης και στο Σακχαρώδη Διαβήτη στο Ενδοκρινολογικό Ιατρείο του Νοσοκομείου Αρεταίειο και στην Ενδοκρινολογική Μονάδα  του Παν/μίου Αθηνών, στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο επί σειρά ετών.

H γιατρός έχει ειδικευτεί στον Ιατρικό Βελονισμό, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Διαχείρισης της Διατροφής, του Βάρους ενώ διεκπεραιώνει τη διδακτορική διατριβή της στην Ιατρική Σχολή Αθηνών.

Συνεργάζεται με το Ιατρικό  Ψυχικού.