ΠΕΡΓΑΜΗΝΟΥ ΜΥΡΣΙΝΗ

Ειδικότητα Αιματολόγος
Εξειδίκευση
Εξειδικευμένες Υπηρεσίες
email dc.myrna@yahoo.gr
Ωράριο λειτουργίας Μυτιλήνη: Δευτέρα έως  Πέμπτη  8:30π.μ.-13:30μ.μ.και Τρίτη και Πέμπτη:18:00-20:30μ.μ.Καλλονή:  Παρασκευή 9:00π.μ.-14:30μ.μ.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΑΤΡΟΥ

 

Η αιματολόγος Μυρσίνη Περγαμηνού του Γεωργίου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μυτιλήνη και είναι παντρεμένη, μητέρα δύο παιδιών. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Τιμισοάρας της Ρουμανίας το 1999. Ολοκλήρωσε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου με παράταση  στο Περιφερειακό  Ιατρείο Αγιάσου το 2003 και συνέχισε  έως τον Απρίλιο του 2005 την άσκησή της στην Παθολογία στο “Βοστάνειο” Νοσοκομείο Μυτιλήνης.  Από τον Σεπτέμβριο του 2005 έως και τον Ιούλιο του 2010 ολοκλήρωσε την ειδικότητα της στην Αιματολογία στο Γ.Ν. Αθηνών “Γεώργιος Γεννηματάς”, αρχικά  στην Αιματολογική Κλινική του Νοσοκομείου, αποκτώντας πλούσια εμπειρία στην διάγνωση, αντιμετώπιση και παρακολούθηση αιματολογικών καλοηθών και κακοηθών νοσημάτων και στην Αυτόλογη Μεταμόσχευση μυελού των οστών. Συνέχισε την ειδίκευσή της  στο Αιματολογικό Εργαστήριο του  “Γ. Γεννηματάς” σε εξετάσεις γενικής αίματος και διαταραχών πήξης/αιμόστασης, επιχρίσματος περιφερικού αίματος, μυελού των οστών, στο Εργαστήριο  Μοριακής  Κυτταρογενετικής  (F.I.S.H), στον έλεγχο  πήξης και θρομβοφιλίας και τέλος στο Κέντρο Αιμοδοσίας.  Τον Οκτώβριο του 2010 έλαβε τον τίτλο ιατρικής ειδικότητας της Αιματολογίας και εργάστηκε έως τον  Φεβρουάριο του 2012  ως επιμελήτρια στην Ν.Υ.  Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Θ “΄Αγιος Παύλος” Θεσσαλονίκης. Είναι μέλος της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρίας και της Ελληνικής  Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Ογκολογίας.  Έχει λάβει μέρος σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια και έχει ανακοινώσει πολλές εργασίες με αρκετές διακρίσεις.

Από τον Μάϊο του 2013 έως και σήμερα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο ως ειδικός  αιματολόγος  στην Μυτιλήνη και στην Καλλονή της Λέσβου.

 


 

ΑΡΘΡΑ ΙΑΤΡΟΥ

ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ: Μία ύπουλη απειλή