ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Ειδικότητα Διαιτολόγος – διατροφολόγος
Εξειδίκευση
Εξειδικευμένες Υπηρεσίες -Αναλυτή σύστασης σώματος
-ζυγαριά τμηματικής ανάλυσης και λιπομέτρησης σώματος
-αναστημόμετρο
-δερματοπτυχόμετρο
-ζυγαριά για βρέφη και φορητό λιπομετρητή για αθλητές
Ωράριο λειτουργίας Κατόπιν ραντεβού
 email a.myrogianni@gmail.com

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΑΤΡΟΥ

Η Αγγελική Μυρογιάννη είναι διαιτολόγος – διατροφολόγος, απόφοιτη του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας Κρήτης, στο οποίο εισήχθη το 2009 και αποφοίτησε το 2013.

Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης »Βοστάνειο» και παράλληλα παρακολουθούσε επιμορφωτικά συνέδρια με θέμα τη διατροφή. Το 2016 ολοκλήρωσε την επιμόρφωσή της στην ΑΣΠΑΙΤΕ στο Παιδαγωγικό Τμήμα και το 2017 εργάστηκε ως εκπαιδευτικός στο ΙΕΚ Μυτιλήνης στο Τμήμα Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας και στην ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ στο Τμήμα Μαγειρικής.

Έχει πραγματοποιήσει πολλές ομιλίες σε σχολεία, Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς με θέμα την βρεφική/παιδική/εφηβική διατροφή και παχυσαρκία, καθώς και η πτυχιακή της στην ΑΣΠΑΙΤΕ είχε ως θέμα «Η επίδραση των διατροφικών συνηθειών των γονέων και των φίλων στην διαμόρφωση των διατροφικών επιλογών του εφήβου».

Υπηρεσίες Ιατρείου

Το διαιτολογικό ιατρείο διαθέτει:

Αναλυτή σύστασης σώματος, ζυγαριά τμηματικής ανάλυσης και λιπομέτρησης σώματος, αναστημόμετρο, δερματοπτυχόμετρο, μεζούρα, ζυγαριά για βρέφη και φορητό λιπομετρητή για αθλητές.

Πραγματοποιούνται:

Σωματομετρήσεις και Αξιολόγηση Μετρήσεων (έλεγχος σωματικού βάρους, μέτρηση ύψους με αναστημόμετρο SECA και περιφερειών με μεζούρα SECA, ανάλυση και αξιολόγηση σύστασης σώματος με τον αναλυτή TANITA SC 330, τμηματική ανάλυση σώματος με τον αναλυτή TANITA SC 545, καμπύλη ανάπτυξης παιδιών)

Νέες υπηρεσίες διατροφής!!! Για την δική σας διευκόλυνση – πραγματοποιούνται σωματομετρήσεις & διεξαγωγή ατομικού διαιτολογίου κατ οίκον επίσκεψη

Παρέχονται:

Διατροφικές Συμβουλές για βελτίωση διατροφικών συνηθειών, για παθολογικές καταστάσεις, για μείωση / διατήρηση / αύξηση βάρους σε παιδιά / ενήλικες / υπερήλικες / εγκυμονούσες / θηλάζουσες / αθλούμενους.

Σχεδιασμός Ατομικού Διαιτολογίου σε άτομα με φυσιολογικό βάρος που επιθυμούν βελτίωση των διατροφικών τους συνήθειών, σε άτομα ελλιποβαρή / υπέρβαρα / παχύσαρκα, σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας όπως υπέρταση, σακχαρώδης διαβήτης κ.α. ή με ειδικές ενεργειακές ανάγκες όπως αθλούμενοι / εγκυμονούσες / θηλάζουσες


ΑΡΘΡΑ ΙΑΤΡΟΥ

Τι να επιλέξω να καταναλώσω σε μία βραδινή έξοδο χωρίς να είναι ιδιαίτερα θερμιδογόνο & παράλληλα να είναι γευστικό;

Διατροφικές συμβουλές κατά την περίοδο της Σαρακοστής

Διατροφικές συμβουλές για την απώλεια των “εορταστικών” κιλών

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ)

Διατροφικές Συμβουλές για Παιδιά

Υγιεινές επιλογές γευμάτων & τροφίμων κατά την περίοδο των διακοπών

Διατροφικές Συμβουλές για Παιδιά

ΘΡΕΠΤΙΚΗ & ΘΕΡΜΙΔΙΚΗ ΑΞΙΑ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ & ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΟΡΕΚΤΙΚΩΝ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ

Επιλογές βραδινών γευμάτων με λίγες θερμίδες

Η παρ…αλλαγή του γιαουρτιού

Προδιαθεσικής Γονιδιωματικής