ΜΥΡΣΙΝΙΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ

Ειδικότητα Ψυχολο-υγεία
Εξειδίκευση
Εξειδικευμένες Υπηρεσίες
Ασφαλιστικά Ταμεία
Ωράριο λειτουργίας   Δευτέρα με Παρασκευή: 11.00-21.00
email | Facebook
chrysamyrsinia@hotmail.com | Μυρσινιά Χρυσάνθη

Βιογραφικό σημείωμα

Η Χρυσάνθη Μυρσινιά, γεννηθείσα στη Μυτιλήνη, είναι απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση Νευροψυχολογίας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έκανε πρακτική άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Γ.Γεννηματάς, όπου παρακολουθούσε ασθενείς του νοσοκομείου και του τμήματος Ο.Κ.Α.Ν.Α., που βρίσκεται εντός του νοσοκομείου. Για την ολοκλήρωση των σπουδών της παρουσίασε πτυχιακή εργασία με θέμα «Η σχέση της πίστης σε παραφυσικές πεποιθήσεις, με την ικανοποίηση από τη ζωή, τη δυσφορία από τη ζωή και την ανάγκη για έλεγχο στη ζωή.».

Στη συνέχεια πραγματοποίησε μεταπτυχιακό MSc in Cognitive Neuropsychology στο City College of University of Sheffield, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές της με διπλωματική εργασία με τίτλο «Comparison of Cognitive Performance between Greek professional and semi-professional soccer players and non-athletes.». Παρακολούθησε εξειδίκευση στην Γνωστική Συμπεριφορική προσέγγιση στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Τις σπουδές της συμπληρώνει πληθώρα τίτλων σεμιναρίων.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της εργάζεται σε ιδιωτικό γραφείο Ψυχολόγου στη Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνοντας συνεδρίες Ψυχοθεραπείας και Νευροψυχολογικής Αξιολόγησης και Αποκατάστασης σε πληθώρα ασθενών. Είναι συνεργάτης της Dr Τέσσας Χριστοδούλου, Κλινική ψυχολόγο, Ψυχοθεραπεύτρια, Νευροψυχολόγο, Δικαστική ψυχολόγο, Εγκληματολόγο, με την οποία εργάζονται στο ίδιο γραφείο. Παράλληλα παρακολουθεί ασθενείς και πραγματοποιεί συνεδρίες και στη Μυτιλήνη.

Παρεχόμενες Υπηρεσίες:

-Εξατομικευμένα Πρακτικά Προγράμματα Διαχείρισης Κρίσεων
-Νευροψυχολογική Αξιολόγηση
-Ψυχοθεραπεία
-Συμβουλευτική
-Προγράμματα Αποκατάστασης
-Ψυχοεκπαίδευση
-Σεμινάρια

Το γραφείο βρίσκεται Αγγελάκη 25 στη Θεσσαλονίκη και μπορείτε να τη βρείτε στα τηλέφωνα 6978271296, 2310286919 και στο chrysamyrsinia@hotmail.com

Οι υπηρεσίες μας παρέχονται και μέσω Skype.


Άρθρα Ιατρού

Αγγειακή Άνοια

Νόσος Alzheimer

Αθλητική Ψυχολογία

Νευροψυχολογία: Ο κλάδος του μέλλοντος

Μετωποκροταφική Άνοια: Η Άνοια των νέων

Γνωστική- Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία: Τί είναι, σε τί μπορεί να βοηθήσει και πώς λειτουργεί.

Πανελλήνιες Εξετάσεις: Πώς αντιμετωπίζουμε την αποτυχία