ΤΡΑΧΑΝΕΛΛΗΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ Ε.

Ειδικότητα Αγγειοχειρούργος
Εξειδίκευση MSc “Ενδαγγειακές Τεχνικές”, Παν. Αθηνών

Κλινική εμπειρία στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ασφαλιστικά Ταμεία
Ωράριο λειτουργίας  Το ιατρείο της Μυτιλήνης λειτουργεί κάθε δεύτερη Παρασκευή και Σάββατο, πρωί και απόγευμα. Για ραντεβού καλέστε στο 22510 37476.

Σημείωση: Κάθε 15 ημέρες εξετάζει στο ιατρείο στη Μυτιλήνη

Email | Facebook
sof_trachanellis@hotmail.com | Αγγειοχειρουργικό Ιατρείο Σοφοκλής Ε. Τραχανέλλης

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΑΤΡΟΥ

Ο Σοφοκλής Τραχανέλλης αποφοίτησε το 2003 από το Πανεπιστήμιο “Magna Graecia” της Ιταλίας με Άριστα (104/110). Έκανε ειδικότητα σε διάφορα κρατικά νοσοκομεία (Γενική Χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείου Αιγίου και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών “Ρίο”) όπου έλαβε μέρος και έκανε με επιτυχία έναν μεγάλο αριθμό επεμβάσεων γενικής χειρουργικής.
Ολοκλήρωσε την ειδικότητα του στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Κοργιαλένειο Μπενάκειο” – Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός της Αθήνας, όπου έλαβε μέρος σε πάνω από 1000 Αγγειοχειρουργικές και Ενδαγγειακές επεμβάσεις, μεγάλο μέρος των οποίων τέλεσε ο ίδιος. Κατά τη διάρκεια της ειδικότητας επίσης τοποθέτησε με επιτυχία μεγάλο αριθμό καθετήρων αιμοκάθαρσης και έλαβε μέρος σε όλες τις δραστηριότητες της Κλινικής (επείγοντα, εφημερίες, ιατρικές επισκέψεις), καθώς και σε όλες τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες.
Έλαβε μέρος σε πολλαπλά Ελληνικά και διεθνή συνέδρια Αγγειοχειρουργικής (ESVS, Charing Cross) καθώς και σε πληθώρα εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Έλαβε μέρος στη συγγραφή δημοσιεύσεων σε Ελληνικά και ξένα ιατρικά περιοδικά.
Ολοκλήρωσε με επιτυχία το μετεκπαιδευτικό Master “Ενδαγγειακές Τεχνικές” του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο “Bicocca” του Μιλάνο όπου εκπαιδεύτηκε σε όλες τις μοντέρνες μεθόδους Ενδαγγειακής Χειρουργικής (Αγγειοπλαστική, ενδαγγειακή αντιμετώπιση ανευρυσμάτων, Laser/RF ablation για κιρσούς κλπ)
Εργάστηκε σε Χειρουργικές και Αγγειοχειρουργικές κλινικές σε διάφορα νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου αποκτώντας κλινική εμπειρία.

Στην παρούσα φάση εργάζεται ως επιμελητής Αγγειοχειρουργός στο νοσοκομείο Metropolitan στο Νέο Φάληρο, όπου τελούνται κάθε είδους μοντέρνες και κλασσικές διαγνωστικές και θεραπευτικές τεχνικές, ενώ διατηρεί και ιατρείο στη Μυτιλήνη το οποίο επισκέπτεται κάθε δύο εβδομάδες.


ΑΡΘΡΑ ΙΑΤΡΟΥ

Τι είναι το ανεύρυσμα της κοιλιακής αορτής;

Νεότερες τεχνικές αντιμετώπισης των κιρσών κάτω άκρων

Τι είναι η οξεία θρομβοεμβολική νόσος;

Νέες μέθοδοι αντιμετώπισης της φλεβικής ανεπάρκειας και των κιρσών